Allardyce avslører Wenger forkjærlighet

Arsene Wenger har dannet en uventet alliert i forkant av Sunderlands tur til Emirates Stadium med tidligere fiende Sam Allardyce avslører hans beundring for Arsenal sjefen.

Den erfarne duoen har en historie med siden skuespill og regelmessig omstridt i medie mind-games spesielt under Allardyce sin spell med Bolton Wanderers.

Men opprettholder Sunderland leder han er roligere enn hans tidligere staver i Premier League og sa han og Wenger har bygget et forhold etter bosetting sine forskjeller.

Allardyce sier han er villig til å teste stabiliteten av deres etablerte vennskap ved å be om å ta en av hans spillere på lån når vinduet re-åpner ved årsskiftet.

“Jeg kom i huden hans, men det var de tidlige dager” det 61-åringen fortalte reportere.

“Våre møter har vært mye mer minnelig siden, på og utenfor banen.

“Jeg har alltid hatt en enorm mengde respekt for ham. Avvikling var bare en prosedyre vi brukt som og når det var nødvendig.

“Vi har hatt noen gode samtaler om utviklingen av fotball og hvor vi skal gå, spesielt på yngre slutten i form av å utvikle en spiller og få ham i Premier League.

“Hvis jeg har en drink med Arsene på lørdag da jeg ønsker å snakke om det faktum at vi spilte så godt og ikke har han noen spillere han kunne låne meg i januar!”

Sunderland kommer i Nord-London på lørdag over nedrykksstreken, etter Allardyce ledet sin side å seire på rad for første gang denne sesongen.

Allardyce er overbevist om alder har forbedret ham som manager.

“Med erfaring lærer du mer om spillet,” sa han.