Ranieri håpefulle om å holde Vardy

Leicester City-manager Claudio Ranieri tror ikke kvalifiseringen til Champions League er den eneste måten å sikre Jamie Vardy forblir i klubben.

Vardy har vært en åpenbaring denne sesongen bryte Premier League-rekord for scoring i påfølgende kamper med netting i sin 11 straight ligaen i 1-1 mot Manchester United sist helg.

England internasjonale frem gått Ruud van Nistelrooy tidligere markør av 10 for å oppnå dette feat og hans bedrifter har angivelig tiltrukket seg oppmerksomheten til Chelsea og United, samt Barcelona og Real Madrid.

Vardy liga-beste 14 mål har hjulpet Leicester opp til andre i tabellen men Ranieri tror ikke sikre en europeisk køye er viktig å holde 28-åringen.

“Jeg tror at han er en smart fyr” sa han. “Han vet at denne sesongen vi har for å unngå nedrykk. Det er vår første målet.

“Så, selvsagt, jo mer vi gjør jo flere muligheter det er for ham å bo, men han vet også at her er han som en konge -.. Alle elsker ham Hvis du blir med et annet lag i stedet, kan han spille ett spill men ikke følgende en slik at du kan ha angrer.

«Han skal tenke på hva han ønsker å gjøre fordi Leicester er bestemt til å vokse og å nå det øverste nivået i Premier League.”