Man Utd – West Ham

Slaven Bilic har forsvart Manchester United fra anklager de spiller “kjedelig” fotball som han forbereder seg på å ta sin West Ham side til Old Trafford på lørdag.

Louis van Gaal taktikk har kommet under økende gransking etter back-to-back trekker med PSV og Leicester City og en kjøre av resultater som omfatter fire 0-0 uavgjorte på sine siste åtte kamper i alle turneringer.

Ryktene har dukket opp denne uken at USA vurderer allerede erstatninger for Van Gaal med Juventus trener Massimiliano Allegri navngitt i en rapport som hovedmål å gjenopprette noen angrepsstil.

Bilic har imidlertid roste 20-tiden vinnere for sine resultater så langt denne sesongen med United kan skilte med den beste defensive rekord i Premier League og gjenværende ubeseiret i ligaen siden 3-0 tapet for Arsenal i begynnelsen av oktober.

“De er annerledes enn, la oss si, [Alex] Ferguson epoken da spesielt hjemme de var elektrisk spille mer vertikalt” sa han. “Men du sier smale seire men de er seire.

“De er ikke sluppet inn mål og noen sa de er kjedelig men de er ikke et lag som gir deg ballen og forsvare.

“Spesielt hjemme når motstanderne forsvarer med tall og er kompakte du kan ikke spille veldig vertikalt. Du trenger hull og plass bak eller mellom linjene av motstanderen. Det er vanskelig å finne.