Vardy fortjener Champions League

Fleetwood Town styreformann Andy Pilley mener sin tidligere spiss Jamie Vardy fortjener sjansen til å spille i Champions League etter sin oppsiktsvekkende start på sesongen for Leicester City.

Vardy hjalp Fleetwood vinne opprykk til Football League før han begynte i Foxes som han sparket inn den øverste divisjonen og har nå ført til strid for en plass i Europas største konkurranse.

Den 28-åringen har scoret i 11 sammenhengende Premier League-kamper bryte en rekord satt av Ruud van Nistelrooy og Pilley innrømmer han har vist seg å bli en enda bedre spiller enn han trodde.

“Jeg trodde han ville være en Premier League-spiller” fortalte han Omnisport. “Vi trodde han kunne spille for sitt land det er derfor vi sette en klausul i kontrakten sin vi virkelig trodde han var så bra.

Men jeg hadde ikke forvente seg å bryte Van Nistelrooy rekord. Vi visste at han var en strålende, strålende spiller men hva han har oppnådd er eksepsjonelle.

Jeg tror det Jamie har gjort i spillet nå tror jeg han fortjener muligheten til pit vettet i Champions League og jeg tror han er verdig til å spille for en av de tre-fire beste klubbene i England og også spille for landslaget .

Så jeg vil gjerne se ham få sin sjanse til å spille for en av de virkelig store lagene.

I første omgang hadde vi bare Championship klubber speiding ham da Jamie begynte å score mål men til slutt når ordet kom ut at han var å utføre hver uke de Premier League-klubber begynte å ta en titt da.