Neville: Valencia må utvikle egen stil

Gary Neville insisterer på at han ikke vil prøve å gjenskape Sir Alex Fergusons Manchester United stil av fotball i sin nye rolle som trener for Valencia.

Den tidligere Red Devils kapteinen har blitt satt til å lede den spanske siden fram til slutten av sesongen og han har innrømmet at hans erfaring spille under Ferguson ville være “uvurderlig” i sin første rolle ved roret i en klubb.

Neville er fast bestemt på å tilpasse seg de spillerne han har til rådighet imidlertid og sier at det ville være fornærmende å ankomme i Spania snakker om hvordan ting gjøres på United.

“Jeg kommer ikke til å fornærme Valencia ved å si at jeg kommer over her og spille fotball som Manchester United” Neville fortalte reportere.

“Min erfaring med Sir Alex Ferguson er uvurderlig men når du snakker om stil vil det være svært forskjellig mot Barcelona i helgen til mot Lyon [i Champions League] neste uke.

“Hver trener ønsker å spille angrepsfotball å underholde fansen men vi har også fått til å finne en måte å vinne.”

Neville var også interessert i å diskutere noen langsiktige ambisjoner om å ta ansvar på Old Trafford.

Den 40-åringen har blitt bookmakere ‘tredje favoritt, bak Pep Guardiola og Ryan Giggs, å ta over fra Louis van Gaal siden han begynte hos Valencia ble bekreftet.

“Fra et langsiktig perspektiv vil jeg aldri se på det eller fremtidige jobber” han insisterte. “Jeg er helt fokusert på de to neste treningene og laget å plukke for onsdag.”