Rykter: Valencia ønsker Mourinho

Gary Neville har kanskje bare tatt over i Valencia men The Sun melder at Chelsea-manager Jose Mourinho blir kurtisert av den Liga side.

Nevilles avtale med Los Che går bare til slutten av sesongen med mange spekulerer at den tidligere Manchester United-mannen kunne overta fra Louis van Gaal etter Euro 2 016.

Og med Neville satt til å forlate på slutten av dette begrepet antyder rapporten Mourinho hvis agenten Jorge Mendes har sterke bånd til Valencia eieren Peter Lim blir hørtes ut til å ta over på Mestalla.

Mourinhos forhold til Chelsea er også på steinene noe som gir ytterligere Creedence til ryktene selv om oppgaven med å løfte Valencia til et nivå som kan utfordre Barcelona og Real Madrid er sikker på å kreve en god del av tanken før noen beslutninger fattes.