“Madrid skal bli kastet ut av Copa”

Barcelonas Davi Alves sier Real Madrid skal være “kastet ut” av Copa del Rey etter den kontroversielle valg av Denis Cheryshev.

Til tross for en 3-1 seier på Cadiz på onsdag kunne Madrids status i Copa bli truet etter hovedtrener Rafael Benitez startet Cheryshev tross den russiske vingen være grunn til å tjene et forbud for å motta tre bestillinger i forrige sesongs konkurranse.

Los Blancos president Florentino Perez insisterte torsdag at klubben ikke ville bli fjernet fra konkurransen fordi de ikke ble informert om Cheryshev fjæring men Barca-backen Alves sier deres Clasico rivaler har “ingen argument.”

“Slike ting skal ikke skje i en klubb som Real Madrid” sa han til Cadena COPE. “De bør bli kastet ut av konkurransen på grunn av de tidligere spillene som spilles og i tråd med reglene. Det er ingen argument at står opp.”