Arsenal vs Sunderland

Sam Allardyce insisterer Sunderland må være på toppen av spillet sitt til å kreve en borteseier mot Arsenal til tross for skadeproblemer som har herjet vertene.

Sunderland har trukket seg ut av Premier League nedrykksstreken med en kjøring av tre seire på fem kamper som Allardyce har begynt å sette sitt preg på sin nye side.

De Wearsiders har ikke slått Arsenal borte fra hjemmet i ligaen siden 1983 men ser ut til å ha en sterk sjanse for å havne som tørke gitt antall spillere fraværende fra Arsenals tropp på grunn av skade.

Arsene Wenger er uten Jack Wilshere (ankel), Danny Welbeck (kne) og Alexis Sanchez (hamstring) mens Francis Coquelin og Santi Cazorla (begge kne) er også utilgjengelig sammen med Mikel Arteta (kalv).

Tomas Rosicky er fortsatt på sidelinjen med en kneskade men Laurent Koscielny (hofte) og Theo Walcott (kalv) kan funksjonen i troppen som Arsenal tar sikte på å unngå en fjerde strake seriekamp uten seier.

Men Allardyce sa om fjerdeplass Arsenal: “Jeg tror styrken i dybden av Arsenals tropp er hvorfor de alltid har kvalifisert seg for Europa og ferdig i topp fire.”

“Det svekker side litt har vi en bedre sjanse når disse spillerne ikke spiller men de har fortsatt en topp-kvalitet tropp med internasjonale aktører i hele.

“Hvis vi kan spille vår aller beste spill da disse svakhetene kan være i stand til å bli utnyttet. Vår beste form vil være behov om folk anser Arsenal svakere uten disse spillerne.