Chelsea vs Bournemouth

Eden Hazard nekter å gi opp håpet om en topp fire mål foran Chelseas Premier League sammenstøt med AFC Bournemouth på lørdag.

Mesterne har gått noen måte å sette sitt dystre tidlig-sesongen skjema bak dem med to seire en uavgjort og tre nullen i sine tre siste kamper i alle turneringer.

Jose Mourinho er også klar til å velkommen tilbake en håndfull av førstelaget stjerner spesielt keeper Thibaut Courtois som er på vei til å gå tilbake til førstelaget etter kne kirurgi og kan være involvert når Eddie Howe menn besøker Stamford Bridge.

Med kaptein John Terry – en seier unna å bli den fjerde spilleren til å nå 300 Premier League vinner – etter å ha ristet av en ankelskade. Ramires og Radamel Falcao forventes å komme tilbake fra muskelplager og spiss Loic Remy tilgjengelig igjen etter savnet forrige ukes 0-0 tegne med Tottenham er Hazard trygg Chelsea kan sparke på i løpet av hektisk timeplan i desember.

“Vi prøver å ta kamp etter kamp og vinne kamp etter kamp” sa han. “Vi vant mot Norwich, vi trakk mot Tottenham og vi spiller en god kamp hjemme neste uke som vi må vinne.

“Vi ønsker å fullføre i topp fire og vi vet at det er vanskelig, men vi skal prøve. Vi vil fortsette å jobbe hardt og fortsette å ta gleden fra spillet vårt.”