Milan kastet bort to poeng

Sinisa Mihajlovic var frustrert over at AC Milan kastet bort to poeng i deres 0-0 mot Carpi tross fashioning nok sjanser i andre omgang for å vinne.

De besøkende var skuffende fremover på Stadio Alberto BRAGLIA i Modena og ikke klarte å bryte ned en resolutt Carpi forsvar en sen spell press i sluttfasen å være så nær som Milan kom til å finne en vinner.

Det er sjuende gang Milan har ikke klart å score i Serie A denne sesongen og det nektet dem sjansen til å flytte sjette i tabellen forlater tungt armerte Rossoneri ni poeng bak Serie A ledere Inter.

Men Mihajlovic fortsatt følte deres bedre skjerm senere var verdig seier forteller Mediaset Premium: “Vi kunne ha gjort bedre i første omgang, men etter pause vi forbedret og fortjente å vinne.”

“Vi skapte mange scoringsmuligheter men Carpi var stramt på baksiden og vi trengte litt kreativitet og flaks. Vi burde også ha vært mer bestemt foran mål da disse er spillene du har å spille seg gjennom.

“Vi har kastet to poeng unna. Det er synd, men vi ser til neste kamp nå. Vi prøvde til enden og fortjente å vinne for hva vi gjorde i andre omgang.

“Det var en veldig annerledes spill fra [4-1 seier over] Sampdoria. Vi klarte ikke å finne den gjennombrudd, til tross for de sjansene vi skapte, og som endrer din evaluering av kampen.