Mihajlovic ser frem til “fredelig Christmas” med Milan

Rossoneri var ustoppelig i andre omgang som de går inn i vinterpausen med et smil og treneren mener de kan bygges på den form i 2016.

Sinisa Mihajlovic sier han og hans AC Milan-spillere vil nyte en “fredelig jul” etter sin 4-2 seier i Frosinone i Serie A søndag.

Mål Andre halvår fra Ignazio Abate, Carlos Bacca, Alex og Giacomo Bonaventura snudde kampen på hodet på Stadio Matusa etter at Daniel Ciofani ga vertene en tidlig ledelse som Milan utvidet sin ubeseiret i alle turneringer til seks kamper.

Rossoneri har nå tapt bare en gang i 12 konkurranse utflukter og går inn i midten av sesongen pause er Mihaljovic fornøyd med lagets nylige fremskritt.

Han sa: “Over 12 konkurranse kampene vi hadde syv seire, fire uavgjorte og kun ett tap.”

“Sikkert noen spill som for eksempel de med Verona og Carpi, vi måtte vinne og vi fortjente å vinne. Med fire poeng ville vi være der. Men det er fortsatt tid til å komme seg.

“Med arbeid og utvinning av skadde spillere, har vi mye rom for forbedring. Vi kan ta bort tilfredshet, det viktigste er tillit.

“Gruppen er kompakt og vi har vist at. Vi vil tilbringe en fredelig jul.”

Reflektere over seieren på Frosinone den serbiske sa: “Vi hadde en flott spill Vi hadde muligheten til å ta ledelsen, men vi lyktes ikke..”