Bayern i en annen dimensjon til Dortmund

67-åringen som klarte både tyske klubber er på samme nivå som Real Madrid og Barcelona ​​og vil ikke bli forbigått i hjemlandet i lang tid.
Ottmar Hitzfeld vil forbli nest beste i Bundesliga i årene som kommer uavhengig av utfallet av lørdagens klassiker med Bayern München.
Bayern søker etter en fjerde påfølgende ligatittelen etter sin overraskelse 2-1 tap mot Mainz på Allianz Arena i onsdags.
De Bavarians tap igjen døren for Dortmund til å slå ned og Thomas Tuchel’s menn plikt slo Darmstadt 2-0 for å lukke gapet på toppen til bare fem poeng.
Dortmund er det eneste laget som har brutt Bayern dominans i de siste seks sesongene og vant back-to-back titler etter Jürgen Klopp i 2011 og 2012.
Seier for Tuchel side på Signal Iduna Park denne helgen kunne sette opp en spennende siste ukene av kampanjen men Hitzfeld, som vant ligatitler med begge klubbene, mener Bayern vil fortsatt være en klasse over i overskuelig fremtid.
Jeg vet ikke hvilken posisjon Borussia Dortmund vil avslutte i England, Italia eller Spania men i Tyskland har du en av de beste klubbene i verden – Bayern München,
De er på samme nivå som Real Madrid eller Barcelona. Det er et klart hierarki i Bundesliga. Det vil ikke endre seg i løpet av de neste årene.
På denne tiden du ikke kan se Wolfsburg eller Gladbach eller Leverkusen eller Schalke tar Dortmund plass. Det er ikke nødvendig å snakke om Bayern de er i en annen dimensjon.