Benzema overgår Eusebio på listen over Champions League topp scorers

Real Madrid stjernen er i imponerende selskapet blant de beste spissene i Europa fremste konkurranse og vil trolig bli den mest produktive fransknoensinne

Karim Benzema vinnermålet mot Sporting så ham bevege seg opp til en sjuendeplass på listen over europeiske cupen og Champions League toppscorere, forbikjøring Eusebio.

Benzema, 28, scoret sent i Portugal etter Adrien Silva syntes å ha reddet et poeng for hjemmelaget ved å kansellere ut Raphael Varane åpnings mål.

Franskmannen har nå netted 48 mål på 87 kamper i Europas topp konkurranse og er på nivå med Andriy Shevchenko og Zlatan Ibrahimovic på all-time-listen.

Han er bare ett kort av Real Madrid-legenden Alfredo Di Stefano og to bak Thierry Henry som er i dag den mest produktive franskmann i konkurransens historie.

På toppen av listen har Cristiano Ronaldo scoret 95 mål og Lionel Messi har akkumulert 90 selv om den argentinske skryte av den overlegne mål per spill rate.

Raul på 71 mål fullfører en topp tre som er litt langt foran jaktpakke med Ruud van Nistelrooy neste på 56 mål og Benzema og Ibrahimovic de nærmeste aktive utfordrere.

Benzema startet Sporting spillet blant vikarer og har hatt en treg start på 2016-17 sesongen og scoret fem mål på 14 kamper før kveldens innslag.

Han har hatt seks 20-mål kampanjer for Real Madrid og forrige sesong sikret seg 28 mål på 36 kamper, de mest produktive scoring rate av sin karriere så langt.