Du må være tøff, vi begge ønsker å spille


Den colombianske keeperen føler at hans rivalisering med sin Arsenal kollega driver ham til nye høyder som de to fortsette å kjempe for No.1 jersey

Arsenal keeper David Ospina nyter sin kamp for nummer en spot med Petr Cech og føles rivalisering med den tidligere Chelsea-spilleren hjelper ham få det beste ut av seg selv.

Tottenham nådeløst spottet på Twitter

Ospina har vært Arsene Wengers førstevalg keeper i Champions League denne kampanjen mens Cech fortsatt Arsenals mann mellom stengene i Premier League.

Den colombianske er satt for en ny sjanse i onsdagens knase sammenstøt med Paris Saint-Germain på Emirates Stadium og regner med å være så skarp som noensinne takket være jobber daglig med Cech.

“Du må vise hva du kan gjøre på trening må du være svært mentalt tøff” Ospina fortalte reportere. “Jeg konkurrerer med Cech og vi begge ønsker å spille. Så det er konkurranse om plassene. Det er viktig at rivalisering.

“Han er en veldig god keeper. Vi er alle kjent med hvor god han er. Som tillater meg å ha hard konkurranse, så jeg jobber så hardt jeg kan for å spille.

“Som fotballspillere, ønsker vi å spille i hver kamp men du må respektere managerens avgjørelse.”

Ospina imponerte i 1-1 oppgjøret mot PSG tilbake i september og han håper på mer av det samme når Arsenal møter de Ligue 1 champions igjen på onsdag.

“Selvfølgelig er jeg stolt av at skjermen mot PSG,” la han til.