Leroy Sane sliter med å gjøre et inntrykk på Man City

Den 20-åringen flyttet til Etihad Stadium for £ 37 millioner i sommer men trenger mer tid å bygge opp selvtilliten og tilpasse seg sitt nye liv i Manchester.

Yaya Toure Kan ha tjent sine mest usannsynlige av Manchester City Recall i helgen men det er en annen i motsatt ende av hans blues karriere fremdeles venter på å fullt ut forstå sin mulighet.

Alaba Bør være Man City øverste mål

Mens Toure tok full nytte av ledelsen plager mål i 2-1 seieren over Crystal Palace er Leroy Sane ennå til å gjøre en innvirkning på hans nye klubb og is dokumenter for tiden sliter med å tilpasse seg sine nye omgivelser.

Den 20 år gamle kostet £ 37 millioner på sommeren men lite har blitt sett av tempoet og lureri han viste i to bråmoden sesonger på schalke som overbeviste Pep Guardiola å gjøre ham en del av hans by revolusjon.

 

Han var tilbake på benken etter det men ble styrt sammenhengende starter mot Everton og Southampton hvor han ble grunnlag som nesten Citys eneste angreps uttak på høyre side.

Aleksandar Kolarov feiende pasning fra venstre til høyre har vært en funksjon av Citys spill denne sesongen og i de to kampene var det Sane som var målet. Med Guardiola spille tre på baksiden Sane hadde lite støtte på høyrekanten men ville prøve å ta spillet til de to mennene, minst, som prøvde å stoppe ham.

Ronaldo spottet … av sin egen sønn

Hans lureri Burde ha tjent en straff tidlig mot Everton og han viste i første halvår mot Southampton og med det hjelper mot Gladbach at han er flink til å spreller gjennom utfordringer på mållinjen før du skjærer ballen tilbake til en medspiller .

På Old Trafford i EFL cupkamp så han hemmet enda en gang og ble byttet ut like etter timen mark og har ikke spilt siden.

Etter å ha gått glipp av de siste fire kampene er det bare rett til å lure på hva som skjer bak kulissene. En £ 37m sommer signering under samme forhold på en annen stor Premier League-klubben kanskje en ikke så langt unna Etihad Stadium wouldhave Tilt mye mer oppmerksomhet.

Heldigvis for Sane har han unngått de vanlige forslag som kan by har kjøpt en dud eller at lederen ikke fancy ham.

Guardiola gjør absolutt vurdere unggutten men når du blir spurt om sin situasjon på fredag. Den katalanske innrømmet at det er en eller to kortsiktige bekymringer.

“Han er en ung spiller, 19, 20 år gammel, han bor her, hans mor og familie kommer til å besøke ham. Noen ganger trenger du litt mer tid til å tilpasse seg, å kjenne den måten at vi spiller å føle OK jeg er her, jeg er god nok til å spille.

Det tyder Sane er ikke bare å ta seg tid til å forstå Guardiola sitt system men det betyr ikke tiden han tror på seg selv.

Ilkay Gundogan, en kamerat Tyskland internasjonalt har prøvd å hjelpe ham bosette og overpriset mener unggutten er overbevist vet hans sterke sider hans oppførsel kan holde ham tilbake.

“Det er normal,” sa Gundogan tidligere denne måneden. “Jeg tror at Leroy karakter er sterk nok til å takle situasjonen.

“Han er trygg og kjenner hans styrker. Du kan se at han er litt sjenert men han er bare 20 akkurat som jeg var da jeg kom til Dortmund fra Nürnberg tilbake da. Det er derfor jeg vet hvordan det føles. Han vil forbedring. Han får all den støtten han trenger fra.

Selv om den nåværende situasjonen er noe gjelder for fansen by som så hjertelig hilst sin ankomst i sommer har Sane tid på hans side.

“Vi har oppnådd noe ennå” – Klopp advarer selvtilfredse spillere Liverpool vil bli droppet

Guardiolas overhaling av byen troppen var bare en del ferdig i sin første overgangsvinduet og flere ankomster er forventet i forkant av 2017-18 kampanje. Men Sane løfte kombinert med kontinuerlig økning av Raheem Sterling betyr at byen sjef kan bruke sitt budsjett på forsvarere han så sårt trenger med mindre Lionel Messi blir tilgjengelig.

Og i motsetning til andre unge spillere slik som Marlo Moreno og Oleksandr Zinchenko (som kanskje aldri sparke en ball for City i et konkurranseutsatt spill) har Sane blitt kastet rett inn på førstelaget fold.

Det er fordi Guardiola har ingen tvil om at Sane kan være et innslag i byen line-up i årene som kommer.

“Han kom ikke hit for tre måneder, han kom hit for fem eller seks år” Guardiola lagt. “Han er et stort talent, hans fysiske tilstand er en-mot-en, jeg vil bare hjelpe ham til å sette den i riktig øyeblikk og vise oss sine kvaliteter”

City har allerede forbedret seg enormt etter Guardiola men det er klart det er mer i vente. Sane kan ikke ha startet så vel som mange av hans lagkamerater, men det er en trygghet bak kulissene at også han vil nå sitt potensial. Han trenger bare tid.