Simeone gjør saken for Atletico forsvar

En 3-0-tapet mot Real Madrid har forårsaket den argentinske treneren å komme ut til støtte for hans tidligere gjerrige defensiv enhet.

Diego Simeone har gitt sin støtte til Atletico Madrid troppen etter en dårlig kjøring av resultatene som har sett hovedstaden klubben drop off tempoet i La Liga tittelkampen.

Atletico har tapt tre av sine fire siste ligaturer etter forrige ukes 3-0 ydmyket i hendene på byrivalene Real Madrid på Vicente Calderon.

På ydmykelse takket være en Cristiano Ronaldo hat-trick så Atletico slippe til sjette ni poeng bak sine motstandere som sitter på toppen av tabellen.

I motsetning Atletico har sluppet inn bare en gang i å vinne alle fire av sine Champions League-kamper og Simeone følte det nødvendig å uttrykke støtte til hans vanligvis gnien forsvar foran onsdagens besøk av gruppe D motstandere PSV.

“Vi har fire meget gode midtstoppere Lucas Hernandez, Diego Godin, Stefan Savic og Jose Maria Gimenez” sa han i sin pre-match pressekonferanse.

“De har alle en ekstraordinær nivå. Jose vil spille i morgen. De er alle forskjellige spillere med ulike egenskaper. Jeg som trener ser etter hva som er best for laget. Men det er ikke en dom på kvaliteten på noen av de fire.

“Jeg tror at alltid målene kommer for en viss grunn og du kan lese dem som enten kollektiv eller individuell.

“Vi sier alltid det er kollektiv og på den måten vi jobber på det og prøve å forbedre.

“Av de siste fem mål, fire har vært på dødballer var det et frispark gikk utenfor veggen og tre straffer. Det er vanskelig å konsentrere seg om bare en ting men disse er alle forskjellige episoder.

“Men vi ser på hva som har skjedd for å finne de beste løsningene for laget slik at vi kommer tilbake til banen til seier.

“Nå er det Champions League et øyeblikk sikkert viktig å holde plukke opp poeng i denne konkurransen og har sjansen til, om det er bra, kvalifisere først.

“Vi er fokusert på PSV vet de vanskeligheter spillet kan gi. Vi ser alltid å forbedre på det siste spillet og å fokusere på hva som kommer etterpå.

“I fem år har vi spilt for å vinne og med talent vi har er det alt jeg bryr meg om

“Når et lag vinner folk taler vel om det og når de taper folk snakker stygt om den. Jeg får betalt for laget å vinne så det er det jeg skal prøve å gjøre.”