Vi har oppnådd noe ennå


The Reds sjefen sa til sine spillere han ville registrere om de ble feiret sin sterke start på Premier League-sesongen. Oppfordret dem til å holde fokus.

Liverpool-manager Jürgen Klopp advart spillerne sine mot selvtilfredshet fortelle dem at de vil bli droppet hvis han sanser overdreven.

Til tross for blir holdt av Southampton på lørdag Klopp side sitte andre og bare et poeng bak Premier League ledere Chelsea.

Men den tyske som ledet Borussia Dortmund til to Bundesliga er skeptisk til selvtilfredshet rådgivning hans spillere ikke å bekymre deg om deres posisjon i tabellen.

“Ikke tenk for mye på det som vil hjelpe. Vi er her [på Melwood] fire eller fem timer om dagen noen ganger lengre, aldri mindre,” Klopp fortalte britiske aviser. “De har fortsatt noen flere timer i døgnet til å bli påvirket av menneskene rundt dem.

“Hvis noen er en karakter og ønsker å feire posisjon en i november da han ikke vil spille i Desember lenger fordi jeg ser det ganske raskt men disse tingene vanligvis ikke skje.”

Klopp er overbevist om hans spillere kan håndtere sin stilling etter å ha utvidet sin ubeseiret i alle turneringer til 13 kamper.

Han mener deres tidligere erfaring vil hjelpe og sa: “De hadde suksess med å være den beste spilleren på Southampton, Schalke eller andre lag.

“Dette er suksess men hvis du deretter feire dette og ikke være profesjonell lenger da har du et problem.

“Det er ikke så vanskelig. Ingenting har skjedd til nå. Det er bedre å være i antall ett sted en gang enn aldri i livet ditt men det er egentlig ikke viktig i dette øyeblikk. De vet dette allerede.